Værdier & visioner.

Farmorhuset bygger på troværdighed, nærvær og traditioner, alt imens vi gør den mindste oplevelse til den største og så elsker vi at gøre børn glade


               Kontakt Farmorhuset for mere info.

En vigtig del !!!

Farmorhusets er et koncept der er sat i verden for at gøre børn og byen glade og som for tiden udgøre disse 3 enheder:

et Farmorhus, en Farmorhusets Sommerhave, og et Farmorhus på hjul.


Farmorhuset er konceptholder og ejer af brandet.


Farmorhusets Sommerhave er en have og et hus som udspringer og drives af en selvstændig bestyrelse, og med udgangspunkt i det spillesæt der høre under konceptet.

Farmorhuset på hjul drives af en selvstændig bestyrelse men med de spilleregler der høre under konceptet.


Når man er en del af Farmorhusets koncept er det givende på mange forskellige måder:


1. Man er bruger af et brand Farmorhuset, som er kendt og udarbejdet gennem mange år.


2. Brandet Farmorhuset stiller en række goder gratis til rådighed i den enhed der er udviklet til den by vi er inviteret til at bosætte os i.

Farfars kyndige håndværker hænder som sørger for opbygning og vedligeholdelse af enheden. En række gratis legeværksteder som den enkelte enhed kan drage nytte af og have indtægter på. Derudover en skare af frivillige der gør en kæmpe indsats for at den enkelte enhed kan køre til glæde for børnene og for den by enheden befinder sig i.


3. Farmorhuset på hjul indeholder en række udekørende legeværksteder som stilles gratis til rådighed for den enhed der er en del af konceptet .


Derudover udlejer vi Farmorhuset på hjul til andre der ikke er en del af konceptet. Indtægterne herfra bruges på at udvikle konceptet samt vedligeholdelse. Derudover sikre Farmorhuset på hjul, at den enkelte enhed modtager en hvis del til " alle børn lige ret" til hyggelige og nærværende oplevelser samtidig med, at der bliver afsat en del til vedligeholdelse kontoen som tages i brug for den dag Farfar ikke længere kan udleve den håndværksmæssige del.


Vi tager vores enheder ganske alvorlige og støtter dem i deres virke og gøremål.

Såfremt aktørerne ikke vedkender sig den enkelte enheds fantastiske indsats og arbejde så går det ud over indtægten og muligheden for at den enkelte enhed kan køre og leve op til sit mål nemlig at gøre den mindste oplevelse til den største og gøre børn og byen glad hvilket er den aller vigtigste del med brandets tilstedeværelse.


Farmorhuset udviser empati og beskedenhed.


Vi er ikke sat i verden for at tjene men for at virke. En enhed kan dog ikke køre uden en form for bistand og støtte.

       Kærlig hilsen Farmor og Farfar i Farmorhuset

>>>>>>>>>>>>>xXx<<<<<<<<<<<<<