Køb en Fødselsdag

Denne er sat i bero gr. omrokeringer i hele Farmorhusets strukturering og aktiveres så snart det er muligt igen

Farmorhuset kan tilbyde 3 forskellige fødselsdagsmuligheder.


1. Du lejer Farmorhuset som et nøglehus og medbringer alt selv. Her har du mulighed for at leje det en lørdag eller søndag og så samtidig holde familiefødselsdagen i forlængelse af børnefødselsdagen. Her sparre du både tid og kræfter.

Du har mulighed for at leje popcornsmaskine og leje et af vores værksteder til underholdning. Grundprisen for leje af huset er 1200 kr for en hel dag.


2. Du kan købe dig en børnefødselsdag hvor Farmødrene holder hele festen. Du har her muliged for at vælge imellem de 2 menu'er der er beskrevet til højre på siden

Vi sørger for tema borddækning, og snupper opvasken og samtidig gør vi lidt i underholdning i form af en fødselsdagssang og et værksted. Vi dækker gerne op til tema fødselsdag som fastelavn, Barbie, dinosaurs, bamses fødselsdag, Pippi fest eller en diskofest med stoledans og andet sjov.

For sådan en fest vil  prisen være 2500.- for op til 20 deltagere svarende til 125.- pr. gæst. Fødselsdagen har en varighed af 2½ time og holdes altid torsdag eftermiddag.


  3. ”Alle børn lige ret” er temaet for vores fødselsdage som mindre bemidlet forældre kan ansøge om, og naturligvis helt vederlagsfrit. Hvert år har vi mulighed for at holde 12 af disse fødselsdage. Barnet skal gå i skole og være i alderen mellem 6 og 10 år. Du finder blanketten under socialt arbejde her på hjemmesiden. En fødselsdag som denne har en varighed af 2½ time og holdes altid torsdag eftermiddag.

  Menu : 1 tema fødselsdag

  Pizzasnegle, agurk gulerod og chips, kagemand med lys og fødselsdagssang

  Flødeboller med flag i

  Drikkelse: Sodavand og saft, kaffe til de voksne

  Dessert: Tre farvet is med vafler

   

  Menu: 2 tema fødselsdag

  Kagemand med lys i, og fødselsdagssang

  Chokoladeboller med flag i

  Små muffins med glasur

  Frugt opsætning som abe eller bamse

  Drikkelse: Kold kakao, saft og kaffe til de voksne

  Dessert: Tre farvet is med vafler