Velkommen til Farmorhusets

Båd & Seng

Når den mindste oplevelse bliver til den største


For en del år siden oplevede jeg en samtale i Vordingborg Nordhavn. Samtalen gik på at en svensk børnefamilie manglede et sted at overnatte. Familien havde kørt i mange timer fra Italien og på vej hjem til Stockholm.


Desværre var alle overnatningsmuligheder optaget for ugen var uge 28.


Jeg tilbød derfor familien at låne vores gamle motorsejler til overnatning i Cirkeline som lå forankret i Vordingborg Nordhavn til overnatning.


Familien blev indkvarteret og børnene var henrykte.


I forstavnen var der plads til børnene. Side om side kunne de ligge og kikke til stjernerne. I kahytten var der plads til mor og far. I pantry var der køleskab, blus og kogegrej og herfra kunne morgenmaden indtages.


Da vi atter kom i båden og de var kørt, lå der et brev hvori de takkede for den bedste og sjoveste oplevelse og overnatning de havde haft på hele deres ferie.

Efterfølgende har vi benyttet vores båd til overnatning for andre gæster samt kunstnere der havde brug for overnatningsmulighed.


Vi gør den mindste oplevelse til den største, betyder blot at denne form for overnatning sagtens kan gentage sig i kommunens havne. Man tager bilen, bussen eller cyklen rundt fra havn til havn og gør den mindste oplevelse til den største.


Farmorhusets har efterfølgende fået varemærkebeskyttet ideen  i patent og varemærkestyrelsen. 


          Kærlig hilsen Farmor

>>>>>>>>>>>>>xXx<<<<<<<<<<<<