Foreningen til støtte af Farmorhuset

Foreningen til støtte af Farmorhuset har siden 1. november 2012 været moms registreret.
Støt vores arbejde ved at blive frivilig i Foreningen.
Det koster kun 200 kr. om året, hvilket betyder at du er dækket af en forsikring.

Med en aktiv indsats er du også med til at skabe smil og glæde og liv i byen. Og det er vel ikke det værste man har.

Farmorhuset drives på frivillig basis af Foreningen til støtte af Farmorhuset i Vordingborg. Foreningen blev stiftet den 26. januar 2012.

Foreningen er en social økonomisk forening, der arbejder for at gøre Vordingborg til en levende by ved at skabe smil og glæde for byens folk, byens gæster og byens handlende.

Grundet situationen i Danmark med Covid-19 er Farmorhuset også økonomisk ramt og Lige nu støtter venner og familie med at købe venskabsbeviser til fordel for Farmorhusets overlevelse, som er et livsprojekt der handler om at gøre andre glade . Du kan også støtte det gode projekt i at nå målet som er på 70..000 kr Vil du hjælpe os på vej så støt på MobilePay 12 00 29

Tak for din opmærksomhed og hjælp