Lej Farmorhuset

Udlejning af Farmorhuset

Til børnefødselsdage familiekomsammen konfirmation og barnedåb til mindekomsammen og til andre mærkedage.


Hjertelig velkommen til vores hus fyldt med eventyr og gamle minder fra en tid før verden gik af lave.


I Farmorhuset er der plads til 40-48 gæster. Når du lejer vores hus må du benytte resten af Farmorhuset det vil sige gårdhave kulissestue samt legehaven, vores skolestue og gårdens areal.

I Farmorhuset vil du finde 50 forskellige tallerkener som du kan dække bord med,- den ene er smukkere end den anden.. Naturligvis indeholder køkkenet alt hvad du skal bruge til en hyggelig fest.. Vi har to opvaskemaskiner den ene her i køkkenet men også en på den anden side. Vi har komfur ovn og køleskab samt frysemulighed. Vi har kaffemaskine og termokander viskestykker og opvasketaps. Vi har håndklæder og wc papir.


Du skal selv medbringe duge lys blomster servietter, plastikposer og skåle til overskudsmad samt køkkenrulle og stanniol.. Du kan parkere lige uden for køkkendøren og afleverer mad og drikke. Der er parkering til dig og dine gæster på P. pladsen lige ved siden af Farmorhuset.


Prisen for at leje vores skønne og unikke Farmorhus er:

Weekend fra lørdag til og med søndag er prisen 1100 inkl forbrug derudover 500.- i rengøring.


For en dag er prisen 700.- kr inkl forbrug og dertil 500 kr i rengøring.

For udsatte børnefamilier der skal have døbt deres børn er udlejningen gratis blot du selv sørger for rengøring og oprydning. Vi Farmødre kontrollere om alt leveres i rengjort og ryddet stand.

For udsatte børnefamilier der skal holde børnefødselsdag (alder mellem 6-10 år) er lejeladen gratis. Lejeladen stilles til rådighed torsdage udtagen juli måned.


For fattige familier og efterkommer af afdød tilbydes gratis mindekomsammen.


          Kærlig hilsen Farmor